Tapes a Terrassa

Tapes a Terrassa

Menys és més? Et ve de gust anar de tapes a Terrassa?

Cansat dels mateixos menús de sempre? Busques menjar degustant diferents tapes a Terrassa? Si hem canviat la nostra forma de comunicar-nos, de treballar o de viure. Perquè no canviar la forma en la qual mengem?

Després d’anys d’impecable servei en els dos restaurants Tapiñas Tradicional Carn i Tapiñas Peix, hem volgut innovar, per oferir-te una experiència gastronòmica en petites i creatives tapes a Terrassa.

D’aquesta manera neix un Tapiñas degustació: Viu by Tapiñas. Volem que en el nou restaurant de tapes a Terrassa et sentis com a casa, en un ambient en el qual hem cuidat fins a l’últim detall decoratiu.

Encara que comptem amb unes àmplies instal·lacions, hem dividit el restaurant de tapes a Terrassa en diferents ambients, perquè quan ens visitis et trobis en un entorn íntim i familiar. Viu by Tapiñas té dues plantes, una inferior amb diversos ambients i una segona planta on podem reservar per a grups grans o dies assenyalats.

Al bon temps, millors tapes

Vivim als peus del Mediterrani. Com no gaudir de la terrassa entre amics! A la Terrassa de Tapiñas tindràs un espai exterior on estar còmode i relaxat, mentre et prens un cafè. Hem de reconèixer que la terrassa és el nostre particular i irresistible encant.

Restaurant a Terrassa

Amb dues plantes i Terrassa, som un restaurant de tapes en un espai gastronòmic familiar a Terrassa.

Viu by Tapiñas

Horari

Tots els migdies de 12:30h a 16:30h

Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 20h a 23h

Divendres i dissabte 20h a 23:30h

Diumenge nit tancat

  Passeig del Comte d'Ègara, 18,
Terrassa, 08221, (Barcelona)

  937 83 92 96